Hej på er!

Som av en händelse såg jag på Facebook en uppmaning om att blogga 100 dagar i rad från och med 1 mars. Jag tyckte det kändes som en uppmaning direkt till mig nu när jag har en ny blogg och allt och är så sugen på detta med att blogga! Så, jag är med! Har jag räknat rätt blir det till 7 juni. Ända in i sommaren med andra ord.

Personen bakom uppmaningen heter Fredrik Wass, och han började med Blogg 100 för sex år sedan, och syftet med projektet är: ” Aldrig tidigare har det känts lika viktigt att stå för det fria ordet, att manifestera kraften i att uttrycka oss på egna villkor men med respekt för varandra.” Tusentals bloggare har varit med genom åren, och nu är jag det också! Hur gör ni? Hänger ni på? (Det går att vara med även om en inte var med exakt från 1 mars.)

Ser ni hjärtat? Det där hjärtat fanns plötsligt framför mina ögon när jag var ute och promenerade vid älven härom dagen. Ett hjärta av is borde vara omöjligt, men i naturens värld går allt.

Önskar er en fin fredag!

/Karin