Hej kära läsare!

Igår kväll var vi på Supper i Åre och åt middag. Det var en fantastisk upplevelse! Jag vet inte hur det är med er, men jag är ofta en tråkmåns när jag äter på restaurang, jag tar ungefär samma mat varje gång. Då vet en liksom vad en får. Men igår blev jag uppmanad av min käre svåger Oskar att våga gå utanför boxen.

Så det vi gjorde var att be kyparen sätta ihop en hel måltid åt oss med deras sydamerikainspirerade rätter. Och det gjorde han med besked! Det var så himla gott! Och vackert! Tänk att mat kan vara så vacker. Och ha så vackra namn. Hör bara: Sobrasada – bredbar korv från Mallis med grillat bröd och honung…

Tostadas de Salmon – sotad lax, tomatmarmelad, krispig lök och krasse…

Rolos – svamp, gruyere, broccomole, jalapeno…

Taco de cerdo – rökig fläsksida, syrad kål, kimchimayo…

Taco de gamba – pankofriterad rödräka, chilimayo, koriander…

Jag åt och blundade för att riktigt ta in smakerna. Ja, vilken upplevelse! Så, kommer ni till Åre, så gå till Supper! Och är ni tråkmånsar som jag, våga gå utanför boxen! Både vad gäller mat och annat!

Önskar er en fin söndagskväll!