När jag precis stigit upp och satt mig vid köksbordet med en kopp kaffe kom älskade maken och sa att han glömt berätta en sak för mig – att vi skulle till Copperhill på SPA och hotellfrukost. Det var hans Alla hjärtans dagpresent till mig och förstås en mycket härlig överraskning! Så vi lämnade älskade dottern, och mina föräldrar som just nu är på besök, och gav oss av.
Så vi tog bilen upp till hotellet Copperhill med den makalösa utsikten. Där tog vi en stilla promenad med Gillis innan vi gick in i frukostmatsalen och tog för oss av buffén. Äggröra och bacon… Frukt och grönsaker… Plättar med sylt och grädde… En croissant och en café latte… (Lite apropå mitt förra inlägg…)
Sedan bytte vi om till badkläder och steg in i SPA-avdelningen. Vi har varit där några gånger förut, och det är väldigt härligt. Det där stilla och lugna och att bara få sjunka ner i varma vatten och samtidigt blicka ut genom de stora fönstren och se liftarna och pisterna.
Älskade maken vill alltid basta mer än jag vill. Jag vill å andra sidan alltid sitta längre i hotellfoajéer än han, så uppdelningen är glasklar. Jag älskar hotellfoajéer! Att få sitta i en skön fåtölj, sippa på en kaffe, betrakta människor som kommer och går. Underbart!

När vi kom hem väntade de här tre godingarna. Och min pappa förstås. Det är så mysigt att ha dem här!