Hej på er!
 
Jag blev åter igen inspirerad av Sara Rönne och hennes blogg Träningsglädje. Jag blir det lite då och då. Hon skriver så klokt om träning. Gå in och läs! Den här gången handlade hennes inlägg om löpning, och hon utmanade oss att vara med i en tävling, då vi ska löpträna en gång i veckan. Var vi vill, hur vi vill, hur fort vi vill, hur länge vi vill… Och jag blev så himla sugen att springa igen! Jag har inte gjort det sedan i somras, då jag fick ont av min löpning.
 
Den löpturen var å andra sidan en av mina härligaste. Älskade dottern och jag sprang tillsammans i lummiga spåret vid sjöstugan. Solen gassade och det var kväll och jag orkade hur mycket som helst och blev ändå omsprungen… Ja, underbart var det, men efteråt fick jag ont i ryggen… Har lite bestämt mig för att inte springa, att min kropp kanske inte mår bra av det, men nu känner jag liksom hur det spritter i benen
 
Så, i morgon ska jag nog göra ett stilla försök. Den här veckan har det annars varit en hel del längdskidåkning och ett gäng powerwalks. Härligt! Det gör så himla mycket för både kropp och själ att ge sig ut i friska luften och röra på kroppen. Jag ska förresten se till att köpa boken ”Hjärnstark” av Anders Hansen. Den handlar om att träning inte bara är bra för kroppen, utan i hösta grad för hjärnan. Någon som läst den?
 
Jag önskar er en fin vecka!
 
/Karin