Jo, jag vet. Jag har lagt upp bilder av den här vyn många gånger förut. Vyn från vårt matrumsfönster. Men jag tycker den är så fantastisk. Och just den här bilden är från igår eftermiddag. Himlen var mycket blåare i verkligheten, det var rent magiskt. Det blev så himla tydligt – ljuset har verkligen återvänt! Det var eftermiddag och det var ljust. Som jag gläder mig!
Det är lika fantastiskt varje år, när det plötsligt är ljust när en går till arbetet om morgonen, när det plötsligt är ljust när en går hem om eftermiddagen. Och när fåglarna sjunger. Och jag tänker: Hur orkar vi över huvud taget när det är som mest becksvart? När det är mörkt en så stor del av dygnet? Men på något sätt gör vi ju det. Varje år. Och gläds storligen när det vänder.
Den här morgonen satt jag vid matbordet och såg dagen vakna tillsammans med en fin vän, som jag ska skapa något himla bra ihop med! Vi har suttit med papper, pennor, gitarr och sånger. Vi har planerat och drömt. Jag ska berätta mer framöver.