Jag satt i vackra, ombyggda foajén på Holiday club i Åre tidigt i morse. Satt där och drack kaffe och skrev. Det är något med mig och hotellfoajéer, det är något med mig och caféer – människor som kommer och går, prat, skratt, liv och rörelse. Och då har jag så lätt för att skriva. Då bara rinner orden ur mig.
 
Jag skrev i ett par timmar, och sedan kom den person som jag skulle ha ett möte med. Alltså, jag älskar kreativa möten med andra människor. Det är livgivande. Vi satt och bollade tankar och idéer, skapade någon sorts plan. Jag skriver inte mer om det nu. Ni kommer att märka så småningom.
 
Sedan promenerade jag de åtta kilometerna hem till Duved. Vilken magisk promenad i ett så där riktigt vinterlandskap. Först gick jag och pratade i telefon med en god vän en stund (eller snarare en lång stund), sedan gick jag i tystnad och lät tankarna flyga, sista biten lyssnade jag på den fantastiska podden ”Skriv en bestseller eller en annan bok.” Så himla bra!
 
Hoppas också att ni har en fin och livgivande dag!