Ungefär så här glad är jag! Fylld av hopp och sprittande i kroppen. Jag har fått en första aning om hur min nya bok kommer att se ut. Jag har fått se titeln,  färgen, bokstäverna och bilderna. Det här känns väldigt roligt! Den ska likna min förra bok ”Du ritar i sanden”, det ska framgå tydligt att de hör ihop, och samtidigt att de är helt två olika. Jag tycker formgivaren gjort ett fantastiskt arbete! Jag längtar tills jag får visa här på bloggen, men inte riktigt än.
 
Att hålla sin egen bok i sina händer är en märkvärdig upplevelse. Jag har ju haft förmånen att få uppleva det tre gånger tidigare. Man står där och känner på omslaget, tittar, och kan inte riktigt greppa att detta faktiskt är min bok! Jag har faktiskt skrivit den här. Jag har kämpat och slitit och njutit och glatts under arbetets gång. Nu är den färdig. Nu ska andra människor ta sig an den och uppleva den och i bästa fall tycka om den. Åtminstone tycka något om den.
 
Jag återkommer om min nya bok. Var så säker. 🙂