Jag ägnade morgonen och förmiddagen åt att sitta vid pianot och gitarren och öva in låtar. Främst jullåtar, men också lite annat. Jag sjöng och spelade och försökte klura ut en bra helhet för mina kommande konserter/musikföreställningar.
 
Men när timmarna gått började jag längta ut! Det var ett sådant där speciellt gråsken ute. Så jag drog iväg med Gillis till Ullådalen för en promenad. Han är för liten än att ta med på skidturer, så jag längtar till nästa vinter, när det är möjligt! Så idag blev det en promenad längs ett skoterspår upp mot Buustamon. Det var det enda skoterspår jag hittade. Alla andra spår är helt översnöade. Vilken snövinter vi har!

 Och det fortsatte vara det där speciella gråskenet när allt i hela omgivningen gick ton i ton. Även Gillis stämde in i färgskalan.

 Efter en timmes promenad i friska luften åkte vi tillbaka mot Duved. Men först var jag bara tvungen att stanna och fota i backen ner mot byn. Jag älskar den här vyn med Åre by och Åresjön.