Jag står vid mitt skrivbord och dricker kaffe, och gör de sista förberedelserna inför mitt arbete denna nyårshelg. Jag har förmånen att ha två nyårsböner,  den ena idag klockan 11 i vackra Storvallens fjällkapell, den andra i Åre gamla kyrka ikväll klockan 18. Och i morgon blir det en nyårsdagsgudstjänst kockan 11 i Åre gamla kyrka. Och så ska jag också ha en vigsel och ett dop.
 
I går kväll var jag värd vid en konsert i Duveds kyrka med begåvande Kingen. Det kom nästan 500 personer för att lyssna på honom. Människor från hela landet, och en hel del utländska gäster. Just nu är det verkligen ett myller av människor här i Åredalen. Så roligt!
 
Dessutom gläds jag över att vi har besök av fina vänner under helgen och får fira in det nya året med dem.

Så med vyn från vårt matrumsfönster får jag önska er alla ett fint slut på det här året och ett Gott Nytt År!