Det var en rent magisk kväll igår. Jag satt vid bordet i vårt matrum och eldade ljus, drack glögg och betraktade fullmånen som lyste över Åreskutan. Och så var jag bara tvungen att försöka fånga skådespelet på bild, och naturligtvis gick det inte, men ni får en glimt av det hela i alla fall. Månen, berget, skidbelysningen, kyrkan, husen i byn…

Ikväll är det ingen som helst måne över Skutan. Men jag har haft en himla bra kväll! Min gitarr och jag har haft en julkonsert på Wången, en kursgård ungefär tio mil öster om Åre. Jag har aldrig tidigare varit där, men det var en mycket vacker plats. Och god julmat fick jag äta dessutom! Det blev en speciell stund med en mycket lyssnande publik, som dessutom bröt in och kommenterade saker när jag delade med mig av mina berättelser.

Det blev kommunikation, och det tycker jag om. Det blev inte bara en sångerska/ berätterska och en publik, utan ett samspel. Då är det extra roligt att kunna vara flexibel och välja sånger utifrån det som sker i stunden.

Jag är mätt och nöjd just nu, men väldigt sugen på glögg. Det gäller att passa på under den här advents- och jultiden. Jag önskar er alla en fin kväll!