Den här bilden gillar jag mycket, och den får representera min önskan om ett kreativt 2017. En bild och ett minne från en fin kväll i våras i Rödöns församlingshem, där jag presenterade min bok ”Du ritar i sanden”, och sjöng och spelade tillsammans med bästa Astrid Åslin. En sådan där kväll då jag fick göra allt det där jag tycker så mycket om, och inför en lyhörd och inkännande publik. Tack Eva Grelsson att du fotade!
 
Ja, jag hoppas mycket på året som väntar. Jag vet redan nu om en hel rad roliga, kreativa saker jag ska få vara med om, till exempel ska jag…
 
med min gitarr framföra musikprogram på temat ”Hopp”
ha en kulturkväll på en bygdegård
gå en kurs i muntligt berättande i Stockholm (SÅ roligt det ska bli!)
släppa min fjärde bok
gå en kurs i kulning (också himla skoj!)
ännu en gång leda kursen Skriv ditt liv på Åredalens folkhögskola
göra några sommarkonserter
åka till bokmässan i Göteborg tillsammans med min nya bok
prata om min nya bok i olika sammanhang
 
Var och en av de här sakerna ger mig pirr i magen. Förväntan. Glädje. Tänk vad vi behöver just förväntan och glädje i våra liv.