I fredags kväll var vi i Globen på Idolfinalen, älskade maken, dottern och hennes kompis, och jag. Det är härligt och berikande att få göra en sådan sak tillsammans! Dottern med kompis hade längtat länge till den här kvällen, dels för att få heja fram finalisterna i Idol, dels för att deras favoriter Markus och Martinus uppträdde under kvällen. Jag hade också längtat länge! Jag älskar att vara i Globen och uppleva musik. Nu hade vi dessutom en sagolik tur och den turen förde oss ända längst fram till scenen. Våra platser var egentligen väldigt långt uppe, långt borta från scenen, men plötsligt gavs oss möjligheten att komma till ”favoritplatserna”. Kanske var det tjejernas enhörningsdräkter som gjorde det, jag vet inte, men roligt var det att vara så nära artisterna och musikerna.

 Dagen efter Globen var vi på en återträff med Gillis syskon utanför Norrtälje. En återträff och samtidigt en valpkurs. Så himla roligt! Så roligt att träffa hans systrar och bröder. Att se deras mentalitet och personlighet. Att se dem alla leka tillsammans. Och en så fantastiskt bra valpkurs med ett riktigt proffs som lärare. Vi har lärt oss massor!

Nu är vi hemma i Duved. Och som vanligt, hur bra en än har haft det – Borta bra men hemma bäst!