Jag fann den här bilden från förra vintern. Riktigt så här ser det inte ut än i år, men jag kan känna att jag längtar. Det blir något visst när marken täcks av snö. Det blir en viss stämning, lite inlindat så där. Så nog är det lite snö i våra trakter, men ännu är jag inte riktigt beredd på att vintern faktiskt är på gång. Så jag blev lite snopen när jag blev kontaktad och tillfrågad om att komma och hålla en julkonsert i december. Min reaktion var: December? Men det är ju jättelänge till december! Men så är det ju förstås inte. Vi är i november nu, och tiden går, som vi vet, hiskeligt fort.
 
Så jag tackade ja och satte mig vid pianot och började fundera på julmusik. Bläddrade bland noter och i böcker. Det finns fantastiskt vacker julmusik som det alltid är roligt att få framföra. Så nu har jag klurat ut en repertoar.  Det blir bra, det här. När vintern och december och adventstiden landat hos oss. Men inte riktigt än.