Bildresultat för pt-fia
Jag läser hennes blogg emellanåt. Där delar hon med sig av sitt liv. Om arbetet som personlig tränare och kostrådgivare, om att vara egenföretagare, föreläsare, författare. Om kärleken och att vara nygift. Om framgångarna och priserna. Om träningspassen och den nyttiga maten. Och på alla bilderna är hon så vacker och frisk och hälsosam och leende. På många sätt ett avundsvärt liv.
 
Och hon hade kunnat låta oss stanna kvar i den perfekta bilden av det perfekta livet. Vi hade kunnat stanna kvar i känslan av avundsjuka över ett så lyckat liv. Men hon gör inte det. Hon berättar också om de andra delarna i livet, de som inte är så himla perfekta.
 
Hon berättar om ångesten, om smärtan, om tröttheten, om svårigheterna, om utmattningsdepressionen. Hon gör så klart för oss att livet aldrig är bara perfekt, och jag är så tacksam att hon gör det! Jag tänker att hon är en förebild för så många, speciellt för unga kvinnor. Unga kvinnor som idag har kraven på sig, och i sig, att livet ska vara perfekt, att de ska vara perfekta. Jag tror PT-Fia med sin ärlighet och sårbarhet hjälper många.
 
Så, tack!!!