Jag älskar den här bilden! Den är från den kväll när min roman ”Den där elden inom” släpptes. Jag sitter där och signerar böcker, klädd i dräkt från 40-talet för att gestalta min huvudperson Margareta. Jag hade väldigt ont i ryggen, men jag var samtidigt mycket, mycket lycklig. Det är något väldigt speciellt att hålla sin bok i händerna för första gången. Och att det dessutom finns människor som är intresserade av att köpa ens bok. Fantastiskt!
 
Och nu är ett nytt manus på gång att bli en bok. Boken ska släppas i april, så det är en hel del som ska göras fram till dess. För nu går vi in i nästa etapp. Jag har skrivit klart nu. Jag kan inte göra mer i nuläget, så nu tar min redaktör över. Då börjar nästa spännande arbete – att tillsammans med henne lyfta manuset till högre höjder. Nu ska hon läsa och tycka till, och tillsammans ska vi se vad som ska förändras och inte, vad som ska strykas och inte, vad som ska omarbetas och inte. Det arbetet brukar vara både väldigt roligt och stimulerande, och väldigt jobbigt! Och redan nu har en formgivare fått uppdraget att skapa ett bokomslag.
 
Så, om allt går som det ska, så sitter jag vid ett bord i april och signerar nya böcker. Håll tummarna för det, tack!