God morgon! Jag behöver börja med att visa hur det ser ut utanför mitt arbetsrumsfönster idag. Är det inte helt fantastiskt? Jag har suttit här och skrivit sedan tidigt i morse med levande ljus på skrivbordet. Så försvann gryningsljuset helt stilla, och plötsligt ser det ut så här! Nu längtar jag ut! Ska göra ytterligare några saker, och sedan ta en långpromenad med Gillis.
 
Jag går in i en ”skrivarvecka” nu. Jag har en del på gång. Bland annat behöver ett manus snart vara klart. Jag fick precis veta från förlaget att boken ska släppas i april. Åh! Vilka glada nyheter! Det ska bli jätteskoj! Jag återkommer med mer information längre fram.
 
Så denna måndag ska jag, förutom den där långpromenaden, skriva vidare på manuset. Jag ska också förbereda två olika musik- och berättarprogram som jag ska framträda med framöver. Dels ett med julsånger, som jag nämnde i ett tidigare inlägg, dels ett med temat HOPP. Kan det finnas ett viktigare tema?
 
Så, nu kör jag vidare! Önskar dig en fin måndag och en bra start på veckan!