När vi vaknade i morse var luften tung där utanför fönstren, och snöblandat regn föll mot marken. Så vi tog det lugnt. Eldade ljus och drack kaffe, läste tidningen och lyssnade på radio. Lät timmarna flyta iväg så där som timmar kan få flyta iväg ibland.
Sedan tog vi bilen bort till Åre Björnen för en skogspromenad.  Och där var rena vinterlandet! Nog för att det är snö på våra fjäll nu, men jag hade inte räknat med så mycket snö i skogen. Det var Gillis första möte med snön, och han var helt yr av lycka. Sprang, hoppade, busade, lekte. Det var en ren fröjd att se!

Efter promenaden var vi frusna och blöta, och åkte hem och drack varm choklad.
Sedan satt jag och jobbade i några timmar, och åkte iväg och träffade ett blivande vigselpar. Det är en ynnest att få träffa så många trevliga människor i mitt arbete!

Nu är det lördagskväll, och vi är hemma i lugn och ro. Vi ska se ”Så mycket bättre”. Helt klart ett av mina favoritprogram.