En alldeles fantastisk arbetsdag har nått sitt slut. Idag hade vi Seniorsöndagen här i Åre församling. Då är alla våra seniorer extra varmt välkomna till gudstjänst med efterföljande lunch. Gudstjänsten blev härlig och varm och livsbejakande och med vacker musik. Gudstjänstdeltagarna var verkligen med – de sjöng i psalmerna och delade nattvarden och var, ja, med.
 
Sextio personer hade anmält sig att följa med och äta lunch på Copperhill, så vi hade hyrt en stor buss för att få med alla. Så vi färdades upp längs de vindlande vägarna, och kom upp till ett riktigt vinterland. Vi fick fantastiskt god lunch och fin service där uppe, och alla var så nöjda och glada.
 
Och jag älskar när jag får sitta ner och samtala med människor på det sättet som det blev idag. När livsberättelser delas.
 
En extra bonus den här dagen var att finna en person som satt i hotellets foajé och skrev på sitt manus. För mig är hon en stor inspirationskälla och förebild. Det var fint att få krama om henne och för en kort stund få träffa henne ”på riktigt”. 🙂
 

Så nu är jag en lycklig och en smula trött präst som summerar dagen. Tacksam!