I Storvallen, fem kilometer öster om Storlien, ligger detta fantastiskt vackra kapell! Hit är det alltid speciellt att komma och tjänstgöra. Den här sensommarkvällen var det rent magiskt. Blå himmel och sol, Snasahögarna mäktiga utanför altarfönstret, hästar som betar i hagar runt omkring.
Här har jag varit med och firat många gudstjänster, här har jag haft dop, vigslar och begravningar, här har jag både haft konserter och lyssnat på konserter. Hit återkommer jag gärna.
Ikväll hade vi Hela kyrkan sjunger. I vanlig ordning frågade jag dem som kommit varifrån de kommer. Ofta kommer människor från olika håll i Sverige, och många är från Norge. Idag hade vi två från Finland. Det är det häftiga med att arbeta i Åre församling att här möts människor från så olika ställen både i Sverige och i världen.
Vi var inte många ikväll, men ändå blev det så tydligt att hela kyrkan sjöng. Var och en vågade ta i. Ibland är människor lite rädda att sjunga i kyrkorummet, men ikväll var det inte så. Ikväll tog alla i och känslan blev stark och mäktig.