Jag följer några bloggar, inte så många, till det räcker inte tiden. Men jag väljer att läsa bloggar som berikar mig, och som ger mig något viktigt i mina egna olika intresseområden. De här bloggarna är några exempel:
Eva som är författare ger mig massor! Hon delar med sig av sitt skrivande, om dess glädjeämnen och vedermödor, om sitt liv i storstan och om lugnet på ön. Hon stärker mig i mitt eget författarskap.
Två andra Evor ger mig också en hel massa. Det är Eva och Eva, som är mina fina skrivarvänner. Vi var under några år med i samma skrivargrupp. Vi kallade oss Gloria Mundi, och den gruppen kom att betyda mycket för mig. I deras bloggar läser jag om deras skrivande, målande, skapande, ja, en hel del av vad dessa fantastiskt kreativa kvinnor sysslar med.

En annan kreativ och målande kvinna är Karin. Eftersom jag har en inre längtan att måla, men aldrig riktigt får till det, blir hennes blogg så inspirerande. Så vackra målningar hon gör, så härliga färger!Kanske sitter också jag där en dag med penseln i handen.
Jag tycker ju mycket om att röra på kroppen, och söker ständigt finna en bra nivå i min träning. Där är Sara en fantastisk förebild. Hon tränar väldigt allsidigt, hon tränar mycket, men har en väldigt god inställning till sin kropp och sin träning. Att hon dessutom bor och rör på kroppen i Åre gör det extra roligt att läsa hennes blogg.
Att bo i fjällvärlden som jag gör är att ständigt ha möjlighet att ge sig ut på olika äventyr. Skidåkning, fjällvandring, cykling, tältning… Här får jag mycket inspiration från Katrin. Hon är en kvinna som skapar äventyr både i det stora och det lilla, och som har förmågan att göra en måltid på fjället till ren lyx.
Patricia ger mig mycket rent teologiskt och psykologiskt. Hon är psykoterapeut och författare, och har också en teologutbildning. Jag har mött henne, lyssnat på henne, och hon är mycket, mycket klok.

En annan klok kvinna och bloggare har jag precis hittat. Hon heter Maria och bor på Gotland. På ett sätt räcker det mer än väl – att få glänta på dörren till ett liv på Gotland. Men det är inte bara det. Hon delar också med sig av reflektioner och erfarenheter som berör.

Så tack, hörrni, för att ni bloggar och berikar mitt liv! Fortsätt gärna med det!