Idag har jag längtat ut! Det har varit en solig och riktigt varm dag, men mina arbetsuppgifter har varit inomhusuppgifter. Flera möten, samtal och skrivbordsjobb. Men när arbetsdagen var slut gick jag ut i trädgården och plockade svartvinbär. Vi har så mycket bär! Och när jag var klar med det frågade jag dottern och hennes goa kompis om de ville följa mig till Åre Björnen och det relativt nya utegymmet. De sa ja direkt.
Utegymmet fanns på min lista över saker jag ville göra under sommaren, det har inte blivit av hittills, men idag, augustis sista dag och därmed sommarens sista dag, tog jag mig dit. Jag tycker utegym är en strålande idé! Jag är ingen gymmänniska i övrigt, jag gillar att röra på kroppen utomhus i friska luften, så ett gym ute – perfekt! Så nu har tjejerna och jag prövat lite grann, och nästa gång kommer det säkerligen gå bättre…

Naturen har börjat skifta i gult och luften är så härligt klar och krispig. Välkommen höst!