Tidigt igår morse körde jag hemåt mot Duved. Jag stannade i Myrviken och köpte en kaffe och körde sedan vidare med Sommar i P1 som sällskap. Det var en ren glädje att köra västerut. Det är så vackert nu!

När jag kom hem klippte jag gräsmattan och vattnade blommor. Skönt att komma i fas efter att ha varit borta rätt länge. Och jag fann till min lycka jordgubbar i landet! Yes!

Eftermiddagen ägnade jag åt förberedelser och övning inför kvällen. Jag sjöng och repade texter,

Och när kvällen kom körde jag till den här härliga platsen några kilometer utanför Mattmar, Mörtåkåtan. Där hade jag en musik-och lyrikkväll med temat ”Inspiratöser”. Det blev fullsatt och det var en mycket intresserad och engagerad  publik. Väldigt skoj!
Efter det åkte jag tillbaka till familjen i sjöstugan. Då var det nästan mörkt ute. Nu har det sannerligen vänt. Vi går mot sensommar.