Jag har alltid älskat att fylla år. Det verkar inte gå över trots att jag blir allt äldre. Jag tycker om att vissa dagar lyfts över andra dagar, att de får glimra lite extra.

Så blev min födelsedag igår. Den glimrade verkligen! Jag blev uppvaktad med kaffe på säng på morgonen av älskade familjen. På förmiddagen kom mina kära föräldrar hit och vi satt ute och grillade korv och åt sedan mycket god prinsesstårta som min mamma bakat.
Solen lyste och vi ville vara utomhus, så vi åkte ut till Andersön för att promenera. Där var många människor för att bada och sola. Men vi gick längs de vackra stigarna i skogen. Vilken plats! Efter det åkte vi till Hara brygga och köpte glass.
När vi satt där sa käre maken att vi skulle vara ombytta och klara klockan halv fem. Inte mer än så, sa han! Å, vad jag älskar överraskningar! På klockslaget stod vi klara och vi åkte iväg, jag fylld av idéer. Var var vi på väg? 
Till min stora glädje svängde han in mot Norderön och till båten mot Verkön. Ja, vi åkte till Verkö slott för födelsedagsmiddag! Hur mysigt som helst! Hur gott som helst!
När vi kom tillbaka till stugan var det magisk solnedgång. Vilken födelsedag. TACK!!!