Jag är en människa som går väldigt mycket. Jag går gärna långt och fort. Nu när jag sålt min bil blir det ännu fler promenader.

Igår kväll var jag bjuden hem till en god vän. Jag snörade på mig träningsskorna och gick i den solföödande kvällen. Det tog mig 50 minuter att gå och jag var rejält törstig när jag kom fram. Då fick jag ett glas kallt vatten med skivade jordgubbar i.
Sedan fikade vi goda smörgåsar och kladdkaka med en härlig röra till. Och så pratade vi. Vi delade ord om livet och döden, om kärleken och meningen. Älskar sådana samtal! Älskar att jag har så många fina, kloka vänner som jag får samtala om livets innersta med.
Jag fick ett sms. Älskade maken undrade om jag ville gå hem eller bli hämtad med båten. Jag tackade ja till båtskjuts. Det blev en magisk resa hem i solnedgången.