Denna skolavslutningskväll gav jag mig av till Ullådalen. Lyckan i att så enkelt ta sig dit och plötsligt vara ute på fjället! Tio minuter i bil hemifrån och vips är en där! En kväll med alla väder på en och samma gång – sol, mörka moln, blåst och stillhet. Jag tycker så mycket om att gå. Jag går gärna långt och fort. Den här kvällen gick jag och lät tankarna flyga.

Ja, jag gick där och såg tillbaka på en rätt ljuvlig dag. Mysig morgon med fika på säng för älskade dottern som idag slutade fjärde klass. Skolavslutning/sommarkonsert i Duveds kyrka med fantastiskt duktiga elever och lärare. Mycket imponerad! Lunch med familjen plus två av dotterns kompisar. Vi hade tänkt gå på Creperiet i Åre, som är en sådan där favoritrestaurang, men där var det tyvärr stängt, så det fick bli restaurangen på Holiday Club. Det blev bra det också! Så nu har vi firat att det är sommarlov för tjejerna! Det känns så härligt! Eftermiddagstimmar i lugnt tempo. Jag läste och vilade, tjejerna hoppade studsmatta och härjade utomhus.Snart vankas bastu och sedan tacomiddag. Hoppas ni haft en fin skolavslutningsdag!