När jag i höstas skulle ha release av min bok ”Du ritar i sanden”, visste jag att jag ville ha Astrid Åslin med mig. Hon var med mig och musicerade när jag släppte ”Den där elden inom”, så det var självklart för mig att fråga henne även denna gång. Och hon sa ja! Så vi skapade ett program där vi varvar berättelser ur boken med musik. Härlig musik av till exempel Sarh Dawn Finer, Laleh och Ted Gärdestad. 
Efter releasen fick vi fler förfrågningar, så vi har rest runt med programmet en del, och igår var vi i Rödöns församlingshem. Det blev en härlig kväll med en intresserad och engagerad publik. Det var så roligt! Jag var så glad! Jag tycker verkligen om att få berätta och att få sjunga med fantastiska Astrid.  

Efteråt blev vi fotade och fick vackra rosor. Och sedan väntade tårtkalas. Ja, vilken kväll!
Bilderna ovan är tagna av min fina vän Eva Grelsson. Tack för dem, Eva! bakomberget.blogspot.com