Eller kanske inte precis här, utan några kilometer bort, i Kalls församlingshem. Men jag var bara tvungen att stanna längs vägen och ta en bild. Kallbygden är så oerhört vacker! Alldeles särskilt en sådan här dag då solen skiner, då fjällen och skogarna speglar sig i sjön, då ängarna lyser gröna.

Jag hade förmånen att sjunga visor i Kall idag för en trevlig och intresserad publik. Jag sjöng visor efter Märta Lindqvist, jag sjöng Björn Afzelius och Thorsten Bergman. Det var jag och min gitarr, och jag märker att gitarrlektionerna under hösten faktiskt gjort skillnad med mitt spelande. Framför allt med mitt självförtroende. Det är kul att spela nu!
När jag åkte hemåt igen lyssnade jag på Mari Jungsteds senaste bok ”´Det andra ansiktet”. Det är något visst att susa genom ett bedårande sommarlandskap och samtidigt lyssna på bok. Sedan jag kom hem har jag gjort mitt träningspass ute på altanen, ätit sommarens första jordgubbar, varit på Ida-Majas och de andra tjejernas gymnastikuppvisning, och ätit middag med familjen på restaurang Jämten här i Duved. En klart bra dag!