Bildresultat för dop

I morgon, för fjärde året i rad, i pingstens tid bjuder vi in till drop-in-dop i Åre församling. Då är det bara att droppa in och bli döpt. Präst och kyrkomusiker finns på plats i Åre gamla kyrka mellan klockan 12 och 15, och i St Olofsgården väntar husmor med dopkalas och tårta.

Ett drop-in-dop är perfekt för de föräldrar som inte haft tiden eller orken att skriva inbjudningskort och samla släkten och bjuda på kalas. Hit är det bara att komma med sitt lilla barn och hen blir döpt utan en massa planering och förberedelser. Ett drop-in-dop är också väldigt bra för den som är vuxen och aldrig blev döpt som barn. Som kanske har burit på en längtan men aldrig riktigt tagit steget och kontaktat kyrkan. Nu är det bara att komma! Bara att droppa in.

En kan bli döpt alldeles oavsett ålder, alldeles oavsett bakgrund och ursprung. Dopet är av nåd, enbart av nåd. Så varmt välkomna!

Bildresultat för dop