God morgon!
Jag är ingen gymmänniska. Har aldrig varit. Har svårt för det där med att behöva sätta mig i bilen och ge mig iväg till en lokal för att träna. Har svårt för att trängas med andra människor kring träningsmaskiner. Fast jag vet att jag borde. Min rygg är ju inte alltid i toppform, och skulle behöva rejäla styrketräningspass. Så jag har börjat träna styrka här hemma. Med hjälp av en duktig PT har jag nu ett träningsprogram som jag följer. Den här morgonen tränade jag hemma i vardagsrummet medan Nyhetsmorgon rullade på TV:n. Tränade mage, rygg, ben och armar. Jobbigt, men som sagt, nödvändigt.

Sedan vankades frukost. Och för första gången denna vår kunde jag sitta ute på altanen och äta frukost. Det är på riktigt bland det bästa jag vet. Jag sitter ute och äter frukost de flesta vår- och sommardagar. (Det är lite skiftande väder, som det är med somrarna på våra breddgrader, men en kan ju sätta på sig en extra tröja.) Åh! Smoothie och kaffe i vårsolen. Lycka!

Ganska snart blev det dock mulet, men då hade jag redan fått min dos av sol och lycka. Känns som en bra start på dagen. Önskar er en fin dag!