Igår var det Mors dag, och det är min bästa dag! Tänk att jag fick bli en mamma! Och tänk att jag fick bli mamma till en så fantastisk dotter som vi har! Att bli förälder är ingen självklarhet, inget att ta för givet. Jag riktigt avskyr uttrycket att ”skaffa barn”. Nej, vi ”skaffar” inte barn, vi får i bästa fall ett barn eller flera. Barn är gåvor, de bästa gåvorna. Jag är fylld av tacksamhet!
Det här fina armbandet fick jag i Morsdagspresent av dottern. Det har hon gjort till mig. Så fint!

Tårtorna måste ni också få se. När jag kom upp igår morse hade älskade maken redan åkt till stallet där det var städdag. Innan han for hade han bakat tårtor till mig och till de elva (!) tjejer som bodde över. Dottern hade kalas med övernattning, så denna morsdagsmorgon fick jag fira med ett gäng härliga elvaåringar! Och vilka fina tårtor! M som i Mor…

Och här en bild på mor och dotter. En suddig bild, men dock en bild på oss två.