Jag älskar verkligen lediga morgnar utan stress och brådska, utan tider att passa. Jag vaknade strax efter sex i morse, var pigg, och gick upp och satte mig och drack kaffe och skrev i min tankebok. Jag hann med en hel del annat också innan familjen vaknade och vi åt frukost tillsammans. Sedan drog vi iväg till Åre och åkte skidor.
Tillbaka här hemma åt vi lunch i solen ute på altanen. Som jag längtat efter att få sitta på vår altan! Nu är den tiden här.

På eftermiddagen drog jag och dottern igång med träningspass nummer två för dagen: Passet Skotta gård. Snön ligger fortfarande tjock, och ska vi någonsin få ta fram studsmattan måste vi göra något åt snön. Så vi kämpade på, hon och jag, i närmare en timme. Inom mig ljöd sången ”Du ska inte tro det blir sommar ifall inte nån sätter fart…” Så, nu har vi satt fart och jag hoppas solen gör sitt för att tina bort det som är kvar.