Det här är en av mina bröder när han briljerar på skidor. Vi har haft en härlig dag till fjälls tillsammans, min familj och min bror och hans familj. Min andre bror har precis rest till Alperna för en veckas skidåkning.
Jag är oerhört stolt och tacksam över mina bröder. Det var inte alltid kul när vi växte upp, och jag ständigt behövde vara förståndiga storasystern med oändligt tålamod med småbrorsorna, men nu. Nu gläds jag så mycket att de finns i mitt liv. Jag tycker om att umgås med dem och tycker de bär så mycket klokskap och värme.
Dessutom har de gett mig två fantastiska svägerskor. Två coola, starka, kreativa kvinnor som jag trivs så bra ihop med. För att inte tala om mina älskade brorsbarn! Vilka gåvor!
Också Leif har två fantastiska bröder med fru/sambo och barn, som vi tycker mycket om att hänga med. Mycket värme. Många skratt. Det är en ynnest att vara omgiven av familjemedlemmar som betyder så mycket för en!
För mig är begreppet ”familj” större än enbart de personer en är knuten till via blodsband. I min bok Du ritar i sanden skriver jag att en familj är de personer en känner sig trygg med, där en känner att en är älskad för att en är den en är. Därför har jag fler i min familj än de som hör dit ”på papperet”. Bland annat har jag nu för tiden en syster som betyder mycket för mig.
Kära syskon, alla ni som jag tycker så mycket om, tack att jag får ha er i mitt liv!