De här orden fick jag av min fina arbetskompis Kicki. Gör det nu. Ibland är det så att ”sedan” blir till ett ”aldrig”.  Ganska ofta tror jag att ”sedan” blir ”aldrig”. Det är ingen bra idé att ständigt skjuta upp saker till en annan  dag. Särskilt inte bra saker. Särskilt inte sådant som vi mår bra av, eller sådant som gör att andra mår bra.
Att tillbringa mycket tid med sina barn är en typiskt bra sak att göra nu, och inte skjuta upp till sedan. När sedan kommer har barnen kanske blivit stora och har andra saker för sig än att vara med sina föräldrar. Att höra av sig till familj och vänner är också en himla bra sak att göra nu, och inte vänta till sedan. Vi vet så väldigt lite om hur sedan ser ut.
Att ta hand om sina drömmar är bra att göra nu, och inte vänta till sedan. ”Bara det blir semester så ska jag…” Eller: ”Bara jag gått ner i vikt så ska jag…” Eller: ”Bara jag får ett annat jobb  så ska jag…” 
Gör det nu. Ibland är det så att ”sedan” blir till ett ”aldrig”.