En tyst och stilla söndagsmorgon. Maken är på skotertur med kompisar över helgen, dottern sover fortfarande, jag dricker kaffe och reflekterar. Blickar ut och ser snön falla. Det har varit en bra vecka.  Här är några glimtar:


Igår var dottern och hennes klasskompisar med på ”Schackfyran” på sporthallen i Östersund. Det blev ingen pallplacering, men en rolig och spännande dag. Dottern och jag åkte tåg in till stan. Bara en sån sak! Vilket mys! Vi passade också på att strosa i butiker och äta på restaurang. En väldigt bra dag blev det! Tacksam!


I fredags tjuvkikade jag på övningen inför årets påskspel i Duveds kyrka. Jag kommer inte kunna vara med på tisdag när det äger rum, så då får en passa på att tjuvkika. Dottern har tre roller i spelet. På den här bilden är hon en ängel.

Och ytterligare några (bildfria) glimtar:

Jag har sprungit för första gången efter influensan. Det kändes som en nystart. en jobbig sådan. En tappar mycket kraft under en influensa. Men nu kan det bara bli bättre.

I måndagskväll skidade vi till Carins stuga, restaurangen i Björnen som är en fd fäbodstuga. Så mysig! Där serverades vi fondue. Och vit chokladmousse till dessert. (Där bröt jag min fasta. Under fasteperioden äter jag inget socker eller vitt mjöl. Men en har rätt att bryta fastan en gång i veckan. Jag brukar göra det på lördagar. Men nu, som sagt, blev det på en måndag. Hur ska en människa kunna avstå vit chokladmousse?)

På onsdagskvällen hjälpte jag till i dotterns gymnastikgrupp. Och häpnade över barnens smidighet, styrka, mod och målmedvetenhet.

Vi har också haft besök av kära, kära A och V. Det blev en ordentlig livskvalitetsförhöjning. Tack att ni kom!