Nej, jag är inte en av dem som har sin almanacka i datorn eller telefonen. Nej, jag älskar verkligen min pappersalmanacka! Det är något visst med att skriva i dem med penna, att kunna bläddra bland bladen, att ha den med i ryggsäcken. Idag när jag satt och bläddrade insåg jag att jag har en massa spännande saker på gång framöver. Kolla!
22 mars: Pratar om min roman Den där elden inom i Ås.
15 april: Sjunger Dan Andersson i Mörsil.
20 april: Pratar om min roman på Frösön.
21 april: Pratar om min roman i Uppsala.
17 maj: Pratar om min bok Du ritar i sanden i Skövde.
19 maj: Pratar om Du ritar i sanden i Visby.
31 maj: Sjunger visor i Kall.
5 juni: Gör föreställningen Kallad i Åre
27 juni-1 juli: Leder skrivarkurs på Åredalens folkhögskola.
2 juni: Gör Kallad i Marieby.
Sommarsemester från mycket. Sedan väntar spännande saker till hösten. Vilken ynnest!