Det finns dagar som liksom höjer sig över andra dagar, som liksom glimrar lite extra. Gårdagen var en sådan dag. Den började med att jag fick hänga med lille V. Busa, leka och rulla boll. Och få höra de makalösa orden: ”Jag gillar ju dig”.
Sedan åkte jag och hämtade upp Astrid, som ni ser på bilden här nedanför. Astrid, min fina vän, och fantastiska musiker, som jag känt i många år nu. Vi körde söderut, mot Härjedalen, mot Lillhärdal. Där, i deras fina församlingshem, gjorde vi delar av vårt musikprogram, och fick sedan sitta och dricka kaffe med mysiga människor.
Innan vi åkte vidare blev vi hembjudna till ett par som bor i den byn. Vi hade en trevlig pratstund i deras vardagsrum.
Trevligheterna fortsatte. Vi åkte vidare och slog oss ned på Svegs fantastiskt fina café Cineast. Där åt vi en mycket, mycket god räksallad, vi pratade och timmarna flög iväg. Det var plötsligt kväll och vi tog en promenad till Svegs kyrka.
Vi kollade ljud, bytte om, lockade hår och körde sedan hela föreställningen ”Du ritar i sanden”. En föreställning där jag berättar ur min bok med samma namn, och där vi varvar med sång och musik. Ibland kan det bli helt magiskt. Igår kväll blev det helt magiskt.
Uppfyllda och speedade satte vi oss i bilen för att åka hemåt. Jag lämnade av Astrid i Optand, och körde sedan vidare  i sena kvällen. Jag var hemma vid halv ett. Då var det rent underbart att krypa till kojs.