Jag har så många coola, vältränade, modiga, målinriktade och ambitiösa vänner och släktingar som drar iväg och åker Vasaloppet. Jag är sjukt imponerad, ska ni veta! Alla träningstimmar ni har bakom er, alla målbilder ni har skapat, allt ni satsat på det här loppet. Bra, bra jobbat!
Själv är jag inte det minsta intresserad av att åka lopp, däremot är jag mycket intresserad av att åka skidor! Och jag gör det ofta. När en bor som vi gör finns det alla möjligheter. Jag kan ta skidorna under armen, promenera i två minuter, och sedan hoppa på längdspåren här i Duved. Jättefina spår! Eller jag kan ta skidorna under armen och gå ett par minuter åt andra hållet. Då kan jag åka på isen, fantastiskt fint!
Vill jag ta bilen några kilometer kan jag åka skidor i underbara Ullådalen eller i Björnen. Det är en lyx, det tycker jag verkligen! Bilden här ovan är från i fredags när jag åkte här i Duved. Då sken solen in bland träden.