Tidig morgon med tidning och kaffekopp och levande ljus på bordet. Det är så skönt när dagen får börja i lugn, tystnad och stillhet. Sedan vaknade familjen, och kompis som bott över, och jag stekte amerikanska pannkakor som vi åt tillsammans.

Sedan drog jag på mig skidorna och gav mig av. Just nu är det så mycket snö att jag kan åka skidor ända från dörren. Ljuvligt, underbart, härligt i spåren denna morgon med snötyngda granar på ömse sidor om mig.

När jag kom hem var det dags att göra sig i ordning för arbete. Och vilket arbete! Jag for upp till Copperhill där en vigsel skulle äga rum. I loungen på våning fem vigde jag ett lyckligt par medan deras små barn tumlade omkring vid våra fötter.

Hem igen och dags att förbereda middag. Fina vänner kom hem till oss och vi åt och pratade i flera timmar. En fin lördag. Nu ska jag sova.